Αθήνα

°C

Σάββατο

31

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητρετώδης: “Μητέρα, μην παρακαλέσεις κανέναν”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητρετώδης: “Μητέρα, μην παρακαλέσεις κανέναν”

Παρά τις σκληρές συνθήκες και την αγωνία για το αύριο, ο Άγγελος Μητρετώδης δεν έχασε το κουράγιο του κατά τη διάρκεια της κράτησής του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, ούτε μια στιγμή. Ο ανθυπολοχαγός από τις πρώτες ημέρες κράτησής του, όπου η κατάσταση ήταν ήδη δύσκολη, ζήτησε από τη μητέρα του να μην παρακαλέσει […]

Μητρετωδης με γονεις

Παρά τις σκληρές συνθήκες και την αγωνία για το αύριο, ο Άγγελος Μητρετώδης δεν έχασε το κουράγιο του κατά τη διάρκεια της κράτησής του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, ούτε μια στιγμή.

Ο ανθυπολοχαγός από τις πρώτες ημέρες κράτησής του, όπου η κατάσταση ήταν ήδη δύσκολη, ζήτησε από τη μητέρα του να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με το thrakinea.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα του σεβάστηκε την επιθυμία του και ακόμη και όταν
πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις δύο οικογένειες στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις δύο μητέρες να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν, Εμινέ, απευθυνόμενες στην Εμινέ Ερντοάν ως μάνα προς μάνα, εκείνη αρνήθηκε.

«Ο γιος μου μου είπε να μην παρακαλέσω κανέναν», φέρεται να είπε.

Δείτε ακόμη: 

Μεγαρο Μαξιμου

Μέγαρο Μαξίμου: Οι ενέργειες που οδήγησαν στην απελευθέρωση των Κούκλατζη – Μητρετώδη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις