Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κοντονής: Η Παπαχρήστου έχει ξεκόψει από αυτές τις ακροδεξιές, ρατσιστικές θέσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντονής: Η Παπαχρήστου έχει ξεκόψει από αυτές τις ακροδεξιές, ρατσιστικές θέσεις

Την πεποίθηση ότι σωστά ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη την Βούλα Παπαχρήστου, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, απαντώντας σε εκείνους που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην αθλήτρια, λόγω των παλαιότερων αναφορών της, υποστήριξε ότι ένας νεαρός άνθρωπος δεν πρέπει να στιγματίζεται […]

papaxristou-kontonis

Την πεποίθηση ότι σωστά ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη την Βούλα Παπαχρήστου, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, απαντώντας σε εκείνους που εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην αθλήτρια, λόγω των παλαιότερων αναφορών της, υποστήριξε ότι ένας νεαρός άνθρωπος δεν πρέπει να στιγματίζεται για μία ζωή, από τη στιγμή μάλιστα που η πορεία της στη συνέχεια έχει δείξει έναν άλλο προσανατολισμό.

«Πολύ σωστά έπραξε ο Πρωθυπουργός και αυτές οι αντιδράσεις με εξέπληξαν δυσάρεστα…..Θεωρώ ότι είναι αχαρακτήριστη πρακτική στιγματισμού εφ’ όρου ζωής ιδιαίτερα για κάτι που ειπώθηκε και ήταν άστοχο, επιπόλαιο, λανθασμένο, καταδικαστέο σε μια νεαρή ηλικία από έναν άνθρωπο, ο οποίος όμως έχει επανατοποθετηθεί και έχει εκ διαμέτρου αντίθετο προσανατολισμό στη ζωή του και αυτό το λέω ιδίως για τη Βούλα Παπαχρήστου.

Αυτό μπορώ να σας το πω ο ίδιος διότι έχω συζητήσει μαζί της γι’ αυτά τα ζητήματα όταν ήμουν Υφυπουργός Αθλητισμού. Έχει εντελώς επανατοποθετηθεί σε αυτά τα ζητήματα. Έχει με τη στάση της, τη συμπεριφορά της και την οργάνωση της ζωής της δημιουργήσει ένα πλέγμα ιδεών εντελώς διαφορετικό.

Έχει απολύτως ξεκόψει από αυτές τις ακροδεξιές ρατσιστικές και ακραίες απόψεις και θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο για έναν νέο άνθρωπο ο οποίος έκανε ένα λάθος και για το οποίο τιμωρήθηκε και ο οποίος έχει αναθεωρήσει, να ξαναβγαίνουν στην επικαιρότητα αυτές οι δηλώσεις του παρελθόντος, αυτές οι αναρτήσεις οι επιπόλαιες και λανθασμένες και να αμαυρώνεται μια μεγάλη επιτυχία, μια προσωπική της επιτυχία και επιτυχία και του ελληνικού αθλητισμού.

Ελπίζω όσοι δεν την γνωρίζουν να προσπαθήσουν να έχουν μια συζήτηση μαζί της πριν εκφράσουν αυτόν τον καταγγελτικό λόγο ο οποίος ξέρετε για έναν νέο άνθρωπο είναι ακόμη περισσότερο δυσάρεστος από ό,τι μπορεί να είναι για ένα πολιτικό ή για οποιονδήποτε άλλο. Ελπίζω αυτές τις συμπεριφορές να τις αποκρούουμε και να μη τις μεταχειριζόμαστε διότι είναι άδικο και λάθος».

Δείτε ακόμη: 

Παπαχρηστου Βουλα

Παπαχρήστου: Θέλουν να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις