Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κάνουν «ουρές» για ένα ακίνητο στην Μύκονο
ΕΛΛΑΔΑ

Κάνουν «ουρές» για ένα ακίνητο στην Μύκονο

Άρθρο για την αγορά ακινήτων στο νησί της Μυκόνου που είναι φημισμένο ως ένα από τα δημοφιλέστερα της Μεσογείου, δημοσιεύουν οι «Times» του Λονδίνου. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως προσελκύει πληθώρα διεθνών γνωστών ονομάτων, τονίζοντας ότι το νησί των ανέμων ανταγωνίζεται την Ίμπιζα για τα πολυτελή πάρτι και τη γαλλική Ριβιέρα για τη φιλοξενία. «Μετά […]

Σπίτι με πισίνα και θέα στην Μύκονο

Άρθρο για την αγορά ακινήτων στο νησί της Μυκόνου που είναι φημισμένο ως ένα από τα δημοφιλέστερα της Μεσογείου, δημοσιεύουν οι «Times» του Λονδίνου.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως προσελκύει πληθώρα διεθνών γνωστών ονομάτων, τονίζοντας ότι το νησί των ανέμων ανταγωνίζεται την Ίμπιζα για τα πολυτελή πάρτι και τη γαλλική Ριβιέρα για τη φιλοξενία.

«Μετά την οικονομική κρίση, η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε, η ανεργία αυξήθηκε και οι τιμές ακινήτων έπεσαν περισσότερο από το 40%. Ωστόσο, η αγορά ακινήτων για διακοπές ανακάμπτει στην Ελλάδα και στη Μύκονο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλη περιοχή» γράφουν οι «Times».

Σύμφωνα με ελληνικό μεσιτικό γραφείο, είναι η μόνη αγορά που κατόρθωσε να διατηρήσει τις τιμές της καθώς απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο διεθνή χώρο και επομένως δεν επηρεάζεται από την ελληνική οικονομία.

Οι αγοραστές προέρχονται από όλον τον κόσμο, συνήθως την Ευρώπη, αλλά όλο και περισσότερο από τη Μέση Ανατολή, Τουρκία, Αίγυπτο, Ντουμπάι κλπ.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα… γρήγορο γεύμα αξίας 452 ευρώ – Στην Ελλάδα! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις