Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου προκαλεί ερωτηματικά
ΕΛΛΑΔΑ

Αιφνίδιος θάνατος 38χρονου προκαλεί ερωτηματικά

Σοκ στη Νέα Ιωνία από τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου Βολιώτη. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Τετάρτη στις 9 το πρωί, από τη μητέρα του, που καλούσε σε βοήθεια απεγνωσμένα. Η μητέρα του άτυχου 38χρονου πήγε στο δωμάτιό του για να τον ξυπνήσει και να πιούν μαζί καφέ και τότε διαπίστωσε σοκαρισμένη […]

ΕΚΑΒ

Σοκ στη Νέα Ιωνία από τον αιφνίδιο θάνατο 38χρονου Βολιώτη.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Τετάρτη στις 9 το πρωί, από τη μητέρα του, που καλούσε σε βοήθεια απεγνωσμένα.

Η μητέρα του άτυχου 38χρονου πήγε στο δωμάτιό του για να τον ξυπνήσει και να πιούν μαζί καφέ και τότε διαπίστωσε σοκαρισμένη ότι εκείνος δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν παγωμένος.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε άμεσα στο σημείο παρέλαβε τον 38χρονο και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όμως φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά, καθώς στο Αχιλλοπούλειο διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η μητέρα του, η κ. Ρωξάνη Αγγελή, τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «ο γιος της ήταν δύο μέτρα παλικάρι και ότι ποτέ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας».

Εντούτοις, πριν από λίγες μέρες, την περασμένη Κυριακή, ο 38χρονος είχε αισθανθεί ξαφνική αδιαθεσία και είχε σηκωθεί από τον ύπνο του το βράδυ.

Στο διάστημα από τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας και έως τις 9.30 το βράδυ ο 38χρονος υποβαλόταν σε σειρά εξετάσεων. Έκανε καρδιογραφήματα, ακτινογραφίες, εξετάσεις αίματος.

«Οι γιατροί είπαν ότι ήταν όλα καλά. Έτσι, ήσυχοι αποχωρήσαμε από το Νοσοκομείο», ανέφερε η μητέρα του άτυχου άνδρα.

Προχθές Τρίτη ο 38χρονος δεν είχε καμία ενόχληση. «Καθόμασταν στο σπίτι μαζί μέχρι τις 11:30 το βράδυ. Φαινόταν καλά και ήταν ευδιάθετος», συμπλήρωσε επίσης σε κατάσταση σοκ από την τραγική εξέλιξη η μητέρα του.

Η οικογένεια αναμένει να διενεργηθεί σήμερα ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης για να ενημερωθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Διαβάστε ακόμα:

θάλασσα-με-κύμα-και-βράχια

Τραγικός θάνατος για 24χρονη που έκανε διακοπές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις