Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανέσυραν πτώμα νεαρής γυναίκας μπλεγμένο σε σχοινιά
ΕΛΛΑΔΑ

Ανέσυραν πτώμα νεαρής γυναίκας μπλεγμένο σε σχοινιά

Σε απόσταση επτά μέτρων από την ακτή εντόπισαν οι άνδρες του λιμενικού το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας στην Βάρκιζα. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος, τα οποία απεγκλώβισαν από τα σχοινιά στα οποία ήταν μπλέγμενη η σορός της και ανέσυραν την γυναίκα στην ακτή. Γιατρός που κλήθηκε από την οικεία […]

Άνδρες του λιμενικό ανέσυραν πτώμα στην Βάρκιζα

Σε απόσταση επτά μέτρων από την ακτή εντόπισαν οι άνδρες του λιμενικού το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας στην Βάρκιζα.

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος, τα οποία απεγκλώβισαν από τα σχοινιά στα οποία ήταν μπλέγμενη η σορός της και ανέσυραν την γυναίκα στην ακτή.

Γιατρός που κλήθηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή κατέφθασε στην περιοχή με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, και διαπίστωσε το θάνατό της.

Η σορός της αγνώστων στοιχείων γυναίκας, ηλικίας 20-30 ετών, ύψους 1.70εκ. περίπου, η οποία φορούσε μαγιό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ”.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

7χρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις