Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άδωνις Γεωργιάδης: «Το δούλεμα πάει σύννεφο» (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το δούλεμα πάει σύννεφο» (pic)

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την σύσκεψη στο Λαύριο για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο κ.Γεωργιάδης ανήρτησε στον λογαριασμό του έναν χάρτη στον οποίο διακρίνεται η ακτογραμμή από τον τόπο της τραγωδίας, το Μάτι, μέχρι το Λαύριο, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη με υπουργούς, την […]

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την σύσκεψη στο Λαύριο για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο κ.Γεωργιάδης ανήρτησε στον λογαριασμό του έναν χάρτη στον οποίο διακρίνεται η ακτογραμμή από τον τόπο της τραγωδίας, το Μάτι, μέχρι το Λαύριο, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη με υπουργούς, την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και άλλους διοικητικούς παράγοντες και το Σούνιο, όπου σύμφωνα με όσα γράφει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνει διακοπές ο πρωθυπουργός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνοδεύει τον χάρτη, στον οποίο έχει κυκλώσει τις προαναφερθείσες περιοχές, με το σχόλιο: «Για να καταλάβετε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε δείτε αυτό τον χάρτη: ….και το δούλεμα πάει σύννεφο».

 

Διαβάστε ακόμα:

Πιθανά λάθη, 20 μέτρα και κατεδαφίσεις στην ομιλία του Πρωθυπουργού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις