Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγνοείται 15χρονος από την Καλλιθέα
ΕΛΛΑΔΑ

Αγνοείται 15χρονος από την Καλλιθέα

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για την εξαφάνιση του 15χρονου Μοχάμαντ Όθμαν, την οποία δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Υπάρχουν μεγάλοι φόβοι για την ζωή του, καθώς ο 15χρονος εξαφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, σύμφωνα με πληροφορίες. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Στις 16/07/2018 και ώρα 13:30, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας, […]

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για την εξαφάνιση του 15χρονου Μοχάμαντ Όθμαν, την οποία δημοσίευσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Υπάρχουν μεγάλοι φόβοι για την ζωή του, καθώς ο 15χρονος εξαφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 16/07/2018 και ώρα 13:30, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Μοχάμαντ (ον.) ‘Οθμαν (επ.), 15 ετών, συριακής καταγωγής».

Ο 15χρονος Μοχάμαντ Όθμαν

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες μεσημβρινές ώρες για την εξαφάνιση του Μοχάμαντ (ον.) Όθμαν (επ.) ωστόσο σήμερα λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού προκειμένου να προβούμε στην δημοσιότητα τους.

Ο Μοχάμαντ ‘Οθμαν έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 50 κιλά και έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.Την ημέρα της εξαφάνισής του, φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Περίεργη εξαφάνιση – Αγνοείται εδώ και μήνες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις