Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέο, viral “χτύπημα” από την επική Εξηνταβελώνη – Για την ερωτική απογοήτευση (vid)
LIFESTYLE

Νέο, viral “χτύπημα” από την επική Εξηνταβελώνη – Για την ερωτική απογοήτευση (vid)

Ήταν απλά το «Κατερινάκι» στη σειρά του ΑΝΤ1, Ταμάμ. Σήμερα, κατάφερε να είναι η πιο viral περσόνα της Ελλάδας. Η ταλαντούχα Νατάσα Εξηνταβελώνη πέρασε από το θέατρο στην τηλεόραση και ό,τι έκανε ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητο. Τώρα, αποφάσισε να μεταφέρει το χιούμορ της και στα κοινωνικά δίκτυα. «Μου άρεσε από μικρή να ασχολούμαι με πράγματα […]

Νατάσα Εξηνταβελώνη

Ήταν απλά το «Κατερινάκι» στη σειρά του ΑΝΤ1, Ταμάμ.

Σήμερα, κατάφερε να είναι η πιο viral περσόνα της Ελλάδας.

Η ταλαντούχα Νατάσα Εξηνταβελώνη πέρασε από το θέατρο στην τηλεόραση και ό,τι έκανε ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητο. Τώρα, αποφάσισε να μεταφέρει το χιούμορ της και στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μου άρεσε από μικρή να ασχολούμαι με πράγματα που δεν τελειώνουν, που δεν υπάρχει ένας σκοπός, που αν τον κατακτήσεις, ξεμπέρδεψες. Η Τέχνη έχει αυτή την ιδιότητα και με γοητεύει να το βλέπω έτσι.

Είπα πρώτη φορά «μακάρι να είμαι κάποτε πάνω στη σκηνή» όταν είδα τη Μήδεια του Παπαϊωάννου. Έκτοτε, τελείωσα τη δραματική σχολή στο Εθνικό, και μετά έπαιξα στο θέατρο και την τηλεόραση» έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Στο fan page της στο facebook η Νατάσα ανεβάζει βίντεο που γίνονται viral σε χρόνο ρεκόρ. Όπως αυτό το βίντεο, στο οποίο σχολιάζει την ερωτική απογοήτευση και κάνει κυριολεκτικά το γύρο του Internet.

Δείτε ακόμη:

Viral: Το βίντεο της Νατάσας Εξηνταβελώνη παίζει παντού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις