Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η άκρως προκλητική ανάρτηση της Πάρις Χίλτον, πριν την επίσκεψη στα Κατεχόμενα
LIFESTYLE

Η άκρως προκλητική ανάρτηση της Πάρις Χίλτον, πριν την επίσκεψη στα Κατεχόμενα

Στα κατεχόμενα στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της αρώματος βρέθηκε το κακό κορίτσι που ακούει στο όνομα Πάρις Χίλτον. Την πλούσια κληρονόμο της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έσπευσε να υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Ερτζάν της Τύμπου ο υπουργός Τουρισμού του ψευδοκράτους, Φικρί Ατάογλου. Της χάρισε μάλιστα ένα καδραρισμένο κέντημα. Άκρως ενθουσιασμένη για την επίσκεψή της και την […]

paris-hilton

Στα κατεχόμενα στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της αρώματος βρέθηκε το κακό κορίτσι που ακούει στο όνομα Πάρις Χίλτον.

Την πλούσια κληρονόμο της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έσπευσε να υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Ερτζάν της Τύμπου ο υπουργός Τουρισμού του ψευδοκράτους, Φικρί Ατάογλου.

Της χάρισε μάλιστα ένα καδραρισμένο κέντημα.

Άκρως ενθουσιασμένη για την επίσκεψή της και την εμφάνισή της σε εκδήλωση στο νέο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Limak στην Βοκολίδα της επαρχίας Αμμοχώστου, η Πάρις πόζαρε με θαυμαστές που έσπευσαν να τη δουν από κοντά.

Η επίσκεψή της ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου και είχε αναβληθεί λόγω των αρχικών αντιδράσεων, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε.

Την παραμονή της άφιξής της η Πάρις Χίλτον είχε προκαλέσει με μια ανάρτησή της στο Twitter , όπου ανέφερε το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο», μολονότι δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο που να το αναγνωρίζει πλην της Τουρκίας.

https://twitter.com/ParisHilton/status/1025345799906054145

Δείτε ακόμη:

Πάρις Χίλτον: Η χρυσή κληρονόμος έχει ξεσηκώσει τη Μύκονο (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις