Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρηστίδης κατά Πολάκη: «Είναι ντροπιαστικό»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης κατά Πολάκη: «Είναι ντροπιαστικό»

Ντροπιαστικές χαρακτήρισε, τις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού, Υγείας Παύλου Πολάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης στην πρόσφατη συνέντευξη του. «Η συνέντευξη του κυρίου Πολάκη, είναι ντροπιαστική, δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να στέκεται ως υπουργός, όταν βγαίνει και λέει αυτά. Είναι αντιλήψεις μιας πολύ σκληρής προπαγάνδας, ενός ανθρώπου ο οποίος δεν θα […]

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΑΛ

Ντροπιαστικές χαρακτήρισε, τις αναφορές του αναπληρωτή υπουργού, Υγείας Παύλου Πολάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης στην πρόσφατη συνέντευξη του.

«Η συνέντευξη του κυρίου Πολάκη, είναι ντροπιαστική, δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να στέκεται ως υπουργός, όταν βγαίνει και λέει αυτά. Είναι αντιλήψεις μιας πολύ σκληρής προπαγάνδας, ενός ανθρώπου ο οποίος δεν θα έπρεπε να είναι μέλος οποιασδήποτε κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Αναφερόμενος ο Παύλος Χρηστίδης στην παραίτηση του Νίκου Τόσκα, σχολίασε ότι εδώ «έχουμε ένα οξύμωρο, έχουμε ένα υπουργό που έλεγε ότι τα έκανε όλα καλά να παραιτείται και ένα πρωθυπουργό που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη να μένει στην θέση. Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχε φύγει».

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, «έχουμε μια κυβέρνηση που έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει την προστασία του Έλληνα πολίτη, σε κανένα επίπεδο».

«Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι δεν μπορεί να παραμένει στην εξουσία. Όποτε και αν πάμε σε εκλογές ο λαός θα στείλει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η κυβέρνηση μετράει αντίστροφα, είναι αποτυχημένη», κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παύλος Πολάκης κατά την είσοδο του στο Προεδρικό Μέγαρο

Προκλητικός Πολάκης – «Ο τελικός αριθμός των θυμάτων ‘θολώνει’ την εικόνα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις