Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ξυπόλυτη πριγκίπισσα! Ένας παραμυθένιος γάμος (pics)
LIFESTYLE

Ξυπόλυτη πριγκίπισσα! Ένας παραμυθένιος γάμος (pics)

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η πριγκίπισσα του Μπαλί Lindy Klim πήρε την μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Adam Ellis. Ο λαμπερός γάμος έγινε στην πανέμορφη Τοσκάνη και όλα ήταν παραμυθένια! Η πριγκίπισσα του Μπαλί φόρεσε ένα άκρως ρομαντικό νυφικό και φωτογραφήθηκε ξυπόλυτη! Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα […]

Η πριγκίπισσα του Μπαλί με νυφικό

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η πριγκίπισσα του Μπαλί Lindy Klim πήρε την μεγάλη απόφαση και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Adam Ellis.

Ο λαμπερός γάμος έγινε στην πανέμορφη Τοσκάνη και όλα ήταν παραμυθένια! Η πριγκίπισσα του Μπαλί φόρεσε ένα άκρως ρομαντικό νυφικό και φωτογραφήθηκε ξυπόλυτη!

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα της, μια δημιουργία από τούλι του Αυστραλού σχεδιαστή μόδας Toni Matičevski και το διακριτικό της μακιγιάζ.

Την ξυπόλυτη Lindy συνόδευσαν στον γάμο της η 6χρονη κόρη της Frankie, από τον πρώτο της γάμο), ενώ τα άλλα της τρία παιδιά περίμεναν με τον σύντροφό της Adam στον βωμό.

 

We had such an incredible night with friends and family. Thank you for making it such a magical memory. Thank you @toni_maticevski for my stunning dress! Love you so much ? ? @lisapoggi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LINDY RAMA-ELLIS (@lindyklim) στις

Διαβάστε ακόμα:

Ο ιδιαίτερος γάμος του Χρανιώτη: Σανδάλια, τρίκυκλο και Survivor! (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις