Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατέληξε η μητέρα του βρέφους που “χάθηκε” στο Μάτι
ΕΛΛΑΔΑ

Κατέληξε η μητέρα του βρέφους που “χάθηκε” στο Μάτι

Πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που είχε χάσει τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Οι νεκροί είναι πλέον 88. Η μητέρα του βρέφους νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και τα ξημερώματα δυστυχώς κατέληξε. Η 35χρονη Μαργαρίτα, ήταν σύζυγος πυροσβέστη. Εκείνη την ώρα που έτρεχε να […]

Πέθανε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που είχε χάσει τη ζωή του στη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Οι νεκροί είναι πλέον 88.

Η μητέρα του βρέφους νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού και τα ξημερώματα δυστυχώς κατέληξε.

Η 35χρονη Μαργαρίτα, ήταν σύζυγος πυροσβέστη. Εκείνη την ώρα που έτρεχε να σωθεί αγκαλιά με το νεκρό μωρό της, ο άντρας πάλευε με τις φλόγες.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα πήρε το 6 μηνών βρέφος της στην αγκαλιά της και έτρεξε πανικόβλητη προς τη θάλασσα. Μόνο που στη διαδρομή το μωρό της πέθανε, από τις αναθυμιάσεις. Η μητέρα, δεν το είχε καταλάβει. Σφίγγοντας το άψυχο μωρό της στην αγκαλιά, έφτασε στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα.

Εκεί λιποθύμησε και εκείνη από τις αναθυμιάσεις. Διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο…

Η γιαγιά του βρέφους είχε μιλήσει στην Guardian, αναφέροντας πως ο εγγονός της δεν είχε προλάβει να βαφτιστεί.

«Ο εγγονός μου ήταν έξι μηνών, δεν είχε καν βαφτιστεί. Πέθανε στα χέρια της Μαργαρίτας και τώρα εκείνη είναι στην εντατική. Τους βρήκαμε και τους δυο στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι» αποκάλυψε η γιαγιά του μωρού.

Η φρικτή ιστορία δεν τελειώνει εδώ, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γονείς του βρέφους ήταν συγγενείς με την τραγική οικογένεια Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε στο Μάτι.

Δείτε ακόμη:

Το μήνυμα των γονιών του βρέφους: Θα είμαστε εδώ κάθε καλοκαίρι μικρό μας ψαράκι (pics)

Γιαννάκος: Το βρέφος αεροβαπτίστηκε κι έφθασε νεκρό στις 22.10

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις