Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητσοτάκης: Όσο η Ελλάδα θρηνεί, η κυβέρνηση μετέφερε στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Όσο η Ελλάδα θρηνεί, η κυβέρνηση μετέφερε στα μουλωχτά τον Κουφοντίνα

Την έντονη αντίδραση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ξαφνική μεταγωγή του δολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, μέσω διαδικτύου, για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές […]

Κυριάκος

Την έντονη αντίδραση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η ξαφνική μεταγωγή του δολοφόνου της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, μέσω διαδικτύου, για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ.Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σπυράκη: Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό

Αδιανόητο και εξοργιστικό χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, την πληροφορία ότι ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, μεταφέρθηκε από τον Κορυδαλλό στις αγροτικές φυλακής Βόλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν ισχύει η πληροφορία και σχολιάζει, ότι εάν έγινε δεν πρόκειται για μια απλή μεταγωγή, αλλά σε αυτήν υπήρξε πολιτική παρέμβαση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις