Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Μήτσης
ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σπύρος Μήτσης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών, άφησε το μεσημέρι της Κυριακής 29/7, ο αθλητικός συντάκτης Σπύρος Μήτσης, έχοντας τα τελευταία χρόνια αρκετά προβλήματα υγείας. Ο εκλιπών εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητική Ηχώ», «Ώρα για Σπορ» και «Ελευθεροτυπία» στις οποίες κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ εργάστηκε και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανακοίνωση […]

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών, άφησε το μεσημέρι της Κυριακής 29/7, ο αθλητικός συντάκτης Σπύρος Μήτσης, έχοντας τα τελευταία χρόνια αρκετά προβλήματα υγείας.

Ο εκλιπών εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητική Ηχώ», «Ώρα για Σπορ» και «Ελευθεροτυπία» στις οποίες κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ εργάστηκε και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέροντας «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου. Του δημοσιογράφου Σπύρου Μήτση, που επί σειρά ετών από τη δεκαετία του 60 με το ήθος του και την εξαιρετική γραφή του κάλυπτε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ για χρόνια ήταν στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 1η Αυγουστού και ώρα 12:00 από το Κοιμητήριο Βύρωνα.

Διαβάστε ακόμα:

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ραδιοφωνικός παραγωγός του «Goodmorning Vietnam»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις