Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα προειδοποίηση – Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς – Δείτε ποιες περιοχές κινδυνεύουν (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα προειδοποίηση – Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς – Δείτε ποιες περιοχές κινδυνεύουν (pic)

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς επιπέδου «κατηγορία 3» υπάρχει για αύριο Κυριακή 29 Ιουλίου, σύμφωνα με την νέα προειδοποίηση που εξέδωσε η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας. Όπως ενημερώνει η ΓΓΠΠ, ο κίνδυνος φαίνεται να υπάρχει περισσότερο σε περιοχές της Πελοποννήσου, καθώς και σε Δωδεκάνησα και Επτάνησα. Επίδομα πυρόπληκτων – Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων Η Γενική Γραμματεία […]

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς επιπέδου «κατηγορία 3» υπάρχει για αύριο Κυριακή 29 Ιουλίου, σύμφωνα με την νέα προειδοποίηση που εξέδωσε η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Όπως ενημερώνει η ΓΓΠΠ, ο κίνδυνος φαίνεται να υπάρχει περισσότερο σε περιοχές της Πελοποννήσου, καθώς και σε Δωδεκάνησα και Επτάνησα.

Επίδομα πυρόπληκτων – Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

Ραγδαίες εξελίξεις – Βρέθηκαν 11 εμπρηστικοί μηχανισμοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις