Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεγάλη θαλάσσια ρύπανση – Απαγορεύθηκε η κολύμβηση (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη θαλάσσια ρύπανση – Απαγορεύθηκε η κολύμβηση (pics)

Απαγορεύτηκε η κολύμβηση στην παραλία Φλώριδα στον Καρτερό Ηρακλείου εξαιτίας της θαλάσσιας ρύπανσης που προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή. Η απόφαση αυτή υπογράφηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη έπειτα από το πόρισμα και την εισήγηση από τους επόπτες δημόσιας υγείας. Εντυπωσιακοί υδροστρόβιλοι σε παραλία (vid) «Η κολύμβηση απαγορεύτηκε σε 200 μέτρα πλάτος […]

Απαγορεύτηκε η κολύμβηση στην παραλία Φλώριδα στον Καρτερό Ηρακλείου εξαιτίας της θαλάσσιας ρύπανσης που προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή.

Η απόφαση αυτή υπογράφηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη έπειτα από το πόρισμα και την εισήγηση από τους επόπτες δημόσιας υγείας.

Εντυπωσιακοί υδροστρόβιλοι σε παραλία (vid)

«Η κολύμβηση απαγορεύτηκε σε 200 μέτρα πλάτος στην συγκεκριμένη παραλία. Η εισήγηση έγινε από τους επόπτες υγείας που πήγαν στην περιοχή – μετά από καταγγελία του λιμενικού – και έκαναν αυτοψία παίρνοντας δείγματα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο κ. Κουκιαδάκης.

Μάλιστα, ήδη στην παραλία έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που αναγράφεται «Απαγορεύεται η κολύμβηση» προς ενημέρωση των λουόμενων.

ΠΡΟΣΟΧΗ στα μικρόβια της παραλίας!

Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εξετάσεις των δειγμάτων και αναλόγως τα αποτελέσματα θα αρθεί ή θα συνεχιστεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που προκάλεσε τη συγκεκριμένη θαλάσσια ρύπανση στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις