Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μια μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα «Δεν πήδηξε στο γκρεμό» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μια μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα «Δεν πήδηξε στο γκρεμό» (vid)

Η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα αλλάζει τα δεδομένα για το πως έχασε τη ζωή του η 13χρονη Εβίτα στις φωτιές στο Μάτι, που μέχρι στιγμής όλοι πίστευαν ότι πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί από την φωτιά. Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, τον Ανδρέα Πάτσιο ο οποίος μίλησε μπροστά στις κάμερες, η νεαρή κοπέλα δεν […]

Η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα αλλάζει τα δεδομένα για το πως έχασε τη ζωή του η 13χρονη Εβίτα στις φωτιές στο Μάτι, που μέχρι στιγμής όλοι πίστευαν ότι πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί από την φωτιά.

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, τον Ανδρέα Πάτσιο ο οποίος μίλησε μπροστά στις κάμερες, η νεαρή κοπέλα δεν πήδηξε στον γκρεμό, αλλά γλίστρησε, χτύπησε και μετά έπεσε.

«Εκεί που μιλούσαμε ακούσαμε ένα μπαπ, ακριβώς εδώ δεξιά. Αυτό το κορίτσι ίσως έφυγε από την ομάδα των ανθρώπων που καήκαν μήπως και σωθεί» αναφέρει.

Συγκλονισμένοι οι ιατροδικαστές – Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (vid)

«Υπάρχει μονοπάτι που κατεβαίνει από εκεί, όμως το κορίτσι με τη φωτιά, με την αναστάτωση, με τους καπνούς, ή παραπάτησε ή έχασε τον προσανατολισμό της ή έχασε το μονοπάτι ή γλίστρησε και πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της σε ένα βράχο και μετά έπεσε από κάτω» αποκαλύπτει και συνεχίσε λέγοντας πως:

«Ο άλλος κύριος πήγε γρήγορα να δει και είδε το κορίτσι. Ήταν καμένο το φόρεμα του και το είδε που ξεψυχούσε».

Ντοκουμέντο που καθηλώνει: Οι φλόγες κυκλώνουν σπίτι – Ένας άνδρας εγκλωβίζεται (vid)

Γύρισε σε εμάς ο άνθρωπος και έκλαιγε.

Του είπαμε να ενημερώσει την αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις