Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο προκλητικό σόου των Τούρκων σε ελληνικό έδαφος
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο προκλητικό σόου των Τούρκων σε ελληνικό έδαφος

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κομοτηνή, τη στιγμή που η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο Μεχμέτ Ερσόι, συμμετείχε σε εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης, για την επέτειο θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ. #GeçmişOlsunKomşu -Το τουρκικό Twitter θρηνεί για την Ελλάδα Θυμίζουμε ότι ο Αχμέτ Σαδίκ σκοτώθηκε σε τροχαίο […]

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κομοτηνή, τη στιγμή που η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος.

Ο Μεχμέτ Ερσόι, συμμετείχε σε εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης, για την επέτειο θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ.

#GeçmişOlsunKomşu -Το τουρκικό Twitter θρηνεί για την Ελλάδα

Θυμίζουμε ότι ο Αχμέτ Σαδίκ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Ιουλίου 1995 στο δρόμο έξω από το χωριό Σώστης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή.

O Τούρκος υπουργός Πολιτισμού συναντήθηκε με τον ψευδο-μουφτή της Κομοτηνής και της Ξάνθης και δήλωσε: «Παρακολουθούμε με υπερηφάνεια όσα τραβήξατε κι εσείς και ο Σαδίκ Αχμέτ όσο ζούσε, προκειμένου να επιτραπεί η χρήση της λέξης “τουρκικός”».

Μάτι: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Κατά τα λοιπά, ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού είπε ότι «ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου μέσω διαλόγου και επισκέψεων να λυθούν τα προβλήματα της δυτικής Θράκης».

Ο ίδιος, πάντως, εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του για τις πυρκαγιές ενώ επεσήμανε ότι «η Τουρκία μοιράζεται τον πόνο του ελληνικού λαού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις