Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οργή λαού για τα θύματα: Έψαχναν τον Ψινάκη, επιτέθηκαν σε αντιδήμαρχο (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή λαού για τα θύματα: Έψαχναν τον Ψινάκη, επιτέθηκαν σε αντιδήμαρχο (vids)

Η πυρκαγιά «εξαφάνισε» από τον χάρτη το Μάτι. Μαζί της πήρε  δεκάδες ψυχές και τα έκανε όλα στάχτη. Μέσα στον ανείπωτο πόνο, οι πληγέντες αναζητούν ευθύνες. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τη Δημοτική Αρχή και τον Ηλία Ψινάκη που δεν παρέστη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σπαρακτικά πλάνα: Το Μάτι, δεν υπάρχει στον χάρτη πια (pics-vid) Ένας […]

Η πυρκαγιά «εξαφάνισε» από τον χάρτη το Μάτι. Μαζί της πήρε  δεκάδες ψυχές και τα έκανε όλα στάχτη. Μέσα στον ανείπωτο πόνο, οι πληγέντες αναζητούν ευθύνες.

Ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τη Δημοτική Αρχή και τον Ηλία Ψινάκη που δεν παρέστη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σπαρακτικά πλάνα: Το Μάτι, δεν υπάρχει στον χάρτη πια (pics-vid)

Ένας γιος είχε χάσει τη μητέρα του, ενώ κατηγορήθηκε ανοιχτά ο Δήμαρχος. «Γιατί δεν έγινε εκκένωση και κάηκε η μητέρα μου στο σπίτι της; Θέλω αλήθειες για να της πω το καλό ταξίδι…» είπε ένας άνδρας, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε οργισμένος «Που είναι ο Ψινάκης; Κάνει τσίρκο και σόου πάνω στα πτώματα. Εμείς τον στηρίξαμε!».

Τελικά «κάηκε» ή όχι το σπίτι του Ψινάκη; (pic)

Επιτέθηκαν σε αντιδήμαρχο

Κάτοικοι οι οποίοι επέζησαν από τις πυρκαγιές εξαγριωμένοι, επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα έξω από κτίριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών ο Καμμένος – «Δεν μπορώ να τους φέρω πίσω» (vid)

Όπως αναφέρει το protothema.gr το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια αγανακτισμένη γυναίκα, που είναι τοπική σύμβουλος στο Μάτι, βλέποντας τον αντιδήμαρχο Βάιο Θανασιά, έτρεξε και του επιτέθηκε φραστικά. Λίγο πιο μετά μάλιστα, πήγε να τον χαστουκίσει.

Όπως έγινε γνωστό, του είχε ζητήσει από τον Απρίλιο να γίνει καθαρισμός στα πεύκα στο Μάτι, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις