Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίσκεψη Μπαρνιέ – Συνάντηση με Τσίπρα και Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Μπαρνιέ – Συνάντηση με Τσίπρα και Μητσοτάκη

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου ο Μισέλ Μπαρνιέ, επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο. Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το «οκ» για το Brexit Ο κ. Μπαρνιέ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, […]

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου ο Μισέλ Μπαρνιέ, επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το «οκ» για το Brexit

Ο κ. Μπαρνιέ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής θα συμμετάσχει επίσης σε ανταλλαγή απόψεων με μέλη επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων στις 12:00 και στη συνέχεια με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

BREXIT: Η Μέι πήρε την κατάσταση στα χέρια της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις