Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Γροθιά” στο στομάχι το ποστ πυροσβέστη: Παίρνω 652 ευρώ, αλλά αφήνω και την ψυχή μου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Γροθιά” στο στομάχι το ποστ πυροσβέστη: Παίρνω 652 ευρώ, αλλά αφήνω και την ψυχή μου

Από την πρώτη στιγμή όλη η Ελλάδα αποθεώνει τους πυροσβέστες, που παλεύουν με αυταπάρνηση προσπαθώντας να σώσουν ό.τι έχει απομείνει από την πυρκαγιά. Παρά τα λάθη που έγιναν οι πυροσβέστες τα δίνουν όλα στο καθήκον. Μάτι: Η ανάρτηση του πυροσβέστη που έγινε viral Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε ο εποχικός πυροσβέστης Ιωάννης Κατσιούλας. Ο […]

Από την πρώτη στιγμή όλη η Ελλάδα αποθεώνει τους πυροσβέστες, που παλεύουν με αυταπάρνηση προσπαθώντας να σώσουν ό.τι έχει απομείνει από την πυρκαγιά.

Παρά τα λάθη που έγιναν οι πυροσβέστες τα δίνουν όλα στο καθήκον.

Μάτι: Η ανάρτηση του πυροσβέστη που έγινε viral

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε ο εποχικός πυροσβέστης Ιωάννης Κατσιούλας.

Ο Ιωάννης Κατσιούλας είναι εποχικός πυροσβέστης. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, αμείβεται για τις υπηρεσίες του με 652 ευρώ μηνιαίο μισθό.

Και μπορεί να υπηρετεί στην Πιερία και να μην βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς, ωστόσο προσέφερε το σπίτι του για να φιλοξενηθεί κάποια πυρόπληκτη οικογένεια από το Μάτι.

«15 χρονιές στην υπηρεσία ως εποχικός πυροσβέστης, με 652 ευρώ μισθό, θα αφήσω και την ψυχή μου και την τελευταία μου πνοή πάνω στο καθήκον αν χρειαστεί… Θέλω να προσφέρω το σπίτι μου στο χωριό ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ σε οικογένεια πυρόπληκτων για όσο χρειαστεί», έγραψε ποστάροντας τη μισθοδοσία του.

Αδιανόητη πρόταση Αγγελόπουλου: Να πάμε τους πυρόπληκτους στην Επίδαυρο, να δουν παράσταση
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις