Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πλημμύρισαν δρόμοι – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση
ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρισαν δρόμοι – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Έντονα είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά, αφού τα 20 λεπτά περίπου που διήρκησε ήταν αρκετά για να μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια. Όπως θα δείτε στο βίντεο του thesstoday, τα ορμητικά νερά παρασύρουν σκουπίδια, κάδους ακόμη και μία μοτοσυκλέτα. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια έχουν […]

Έντονα είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά, αφού τα 20 λεπτά περίπου που διήρκησε ήταν αρκετά για να μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του thesstoday, τα ορμητικά νερά παρασύρουν σκουπίδια, κάδους ακόμη και μία μοτοσυκλέτα. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει.

Σε «συναγερμό» η Πολιτική Προστασία – Τρέμουν τις πλημμύρες

Δεν είναι η πρώτη φορά λένε οι κάτοικοι της περιοχής αφού κάθε φορά που βρέχει, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα όπως τώρα, συμβαίνουν τα ίδια σύμφωνα με το thesstoday.

Όπως καταγγέλλουν, έχουν επανειλημμένα τονίσει το πρόβλημα στον δήμο Καλαμαριάς αλλά μέχρι τώρα ακούνε μόνο υποσχέσεις. Η κατάσταση όπως αναφέρουν οφείλεται στην έλλειψη δικτύου ομβρίων υδάτων.

Η  έντονη βροχόπτωση προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα παρέμεναν στις 5.30 το απόγευμα περιοχές της Καλαμαριάς, της Πυλαίας, της Χαριλάου, της Μαρτίου, αλλά και της Νέας Μηχανιώνας, ενώ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία.

«Σεληνιακό τοπίο» – Στάχτες και αποκαΐδια και στην Κρήτη

Συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) έσπευσαν για την αποκατάσταση των βλαβών.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα επανέλθει η ομαλή ηλεκτροδότηση, ούτε ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής σε ποια σημεία του δικτύου εντοπίζονται οι βλάβες που προκάλεσαν τις διακοπές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις