Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσίπρας: Τριήμερο εθνικό πένθος – «Κανείς δεν θα μείνει αβοήθητος»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Τριήμερο εθνικό πένθος – «Κανείς δεν θα μείνει αβοήθητος»

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του για τις πυρκαγιές, ύστερα από την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στην ανατολική Αττική. «Κανείς δεν θα μείνει αβοήθητος», διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Εισαγγελική παρέμβαση για τις φονικές πυρκαγιές Σε δηλώσεις […]

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο διάγγελμά του για τις πυρκαγιές, ύστερα από την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στην ανατολική Αττική.

«Κανείς δεν θα μείνει αβοήθητος», διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις φονικές πυρκαγιές

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως η απώλεια δεκάδων ζωών είναι αβάσταχτη «για όλους μας και πιο πολύ για τις οικογένειές τους, αλλά και για όσους από εμάς κατέχουμε θέσεις ευθύνης. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την ανθρώπινη ζωή».

«Σήμερα η Ελλάδα πενθεί. Στη μνήμη όσων χάθηκαν κηρύσσουμε τριήμερο εθνικό πένθος», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

Ψάχνουν στα αποκαΐδια: Προσπαθώ να βρω τη φίλη μου (vid)

Αυτές είναι ώρες μάχης ενότητας, θάρρους και αλληλεγγύης. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να σταθούμε απεναντι στην τραγωδία. Τέτοιες ώρες δεν υπάρχουν διαφορές. Είναι ώρα κινητοποίησης και αγώνα για να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί και να αναζητήσουμε τους αγνοούμενους».

«Τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί, δεν θα αφήσουμε τίποτα χωρίς απαντήσεις. Κανένας δε θα μείνει αβοήθητος. Ευχαριστώ τους ηγέτες για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια τους», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις