Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγικός απολογισμός – Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60 (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικός απολογισμός – Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 60 (vid)

Δραματική είναι η νέα αποκάλυψη του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς για τον αριθμό των νεκρών, ενώ σοκάρουν οι εκτιμήσεις ότι τα θύματα θα ξεπεράσουν τους 75. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους 25 νεκρούς που βρέθηκαν στο οικόπεδο και πέριξ αυτού στο Μάτι, στην ίδια περιοχή  βρέθηκαν ακόμη 10 νεκροί, εκ των οποίων τέσσερις σε ένα αυτοκίνητο […]

Δραματική είναι η νέα αποκάλυψη του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς για τον αριθμό των νεκρών, ενώ σοκάρουν οι εκτιμήσεις ότι τα θύματα θα ξεπεράσουν τους 75.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους 25 νεκρούς που βρέθηκαν στο οικόπεδο και πέριξ αυτού στο Μάτι, στην ίδια περιοχή  βρέθηκαν ακόμη 10 νεκροί, εκ των οποίων τέσσερις σε ένα αυτοκίνητο (οικογένεια με δυο παιδιά), τέσσερις σε ένα σπίτι (μια μητέρα με τις δυο της κόρες και την γιαγιά της οικογένειας) και κάτω από την πλαγιά του λόφου άλλοι δύο.

«Νεκρός! Όχι Θεούλη μου»: Οι στιγμές που δημοσιογράφοι αντικρίζουν σορούς (vids)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα ακόμη άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μέσα από καμένο αυτοκίνητο.

Ο τραγικό απολογισμός των νεκρών αγγίζει τους 61 και μένει μόνο να υπάρξει επίσημη ενημέρωση σχετικά.

Να σημειωθεί ότι επιβεβαιωμένα υπάρχουν 50 νεκροί, ενώ την ίδια ώρα εκιμήσεις στελεχών του τοπικού δήμου κάνουν λόγο για 75 νεκρούς.

Ψάχνουν στα αποκαΐδια: Προσπαθώ να βρω τη φίλη μου (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις