Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το ΕΣΡ βάζει «χέρι» στους σταθμούς
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΕΣΡ βάζει «χέρι» στους σταθμούς

Το ΕΣΡ παραχωρεί συστάσεις προς τους σταθμούς όσο αφορά στην κάλυψη των πυρκαγιών. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με ανακοίνωσή του, κάνει συστάσεις προς τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, για την παρουσίαση της τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Αυξάνονται οι νεκροί – «Μπαλάκι» οι ευθύνες Το Συμβούλιο καλεί τους σταθμούς να μην προκαλούν παραπάνω […]

Το ΕΣΡ παραχωρεί συστάσεις προς τους σταθμούς όσο αφορά στην κάλυψη των πυρκαγιών.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με ανακοίνωσή του, κάνει συστάσεις προς τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, για την παρουσίαση της τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Αυξάνονται οι νεκροί – «Μπαλάκι» οι ευθύνες

Το Συμβούλιο καλεί τους σταθμούς να μην προκαλούν παραπάνω πανικό στο κοινό και οδύνη στους πληγέντες και τους πενθούντες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με βάση το άρθρο 4 παρ. 2 του Ν.2863/2000, του άρθρου 5 παρ. 1 εδ. β΄ και 7 παρ. 1 και 2 του Π.Δ/τος 77/2003, σας παρακαλώ να ασκήσετε τη δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση της τρέχουσας τραγικής συγκυρίας, ώστε να αποφευχθεί η συμβολή των Μ.Μ.Ε. στην πρόκληση περαιτέρω πανικού στο κοινό και περαιτέρω οδύνης στους παθόντες και στους πενθούντες».

Στις πυρόπληκτες περιοχές Ψινάκης, Τόσκας και Σπίρτζης (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις