Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ειρωνεία Κουμουτσάκου για Κοτζιά: “Ένα τρανταχτό γέλιο…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρωνεία Κουμουτσάκου για Κοτζιά: “Ένα τρανταχτό γέλιο…”

Με ένα ειρωνικό tweet αντέδρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκος, στις δηλώσεις Κοτζιά ότι πέρασαν οι εποχές που διπλωματία ήταν να κάνεις την κότα. Στα υπονοούμενα του υπουργού Εξωτερικών, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν τολμούσαν να αντιδράσουν απέναντι στους ισχυρούς, όπως ισχυρίζεται ότι κάνει η παρούσα κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, […]

Με ένα ειρωνικό tweet αντέδρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκος, στις δηλώσεις Κοτζιά ότι πέρασαν οι εποχές που διπλωματία ήταν να κάνεις την κότα.

Στα υπονοούμενα του υπουργού Εξωτερικών, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν τολμούσαν να αντιδράσουν απέναντι στους ισχυρούς, όπως ισχυρίζεται ότι κάνει η παρούσα κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, ο Γ. Κουμουτσάκος έγραψε όλο ειρωνεία:

Όλοι οι προηγούμενοι κότες, είπε, με διαπεραστική ματιά, στον καθρέφτη του ο πανίσχυρος Υπουργός της “Αποικίας Χρέους”. Ατρόμητος καβαλάρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος. Ένα τρανταχτό γέλιο ακούστηκε από την Ανατολή… Τίτλοι τέλους. Καλές διακοπές.

Κοτζιάς: Πέρασε η εποχή που ήταν διπλωματία το να κάνεις την κότα (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις