Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Ντάνος πίσω από το “Ν” στην άμμο; Η Δαλάκα απαντά για πρώτη φορά
LIFESTYLE

Ο Ντάνος πίσω από το “Ν” στην άμμο; Η Δαλάκα απαντά για πρώτη φορά

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συνέντευξη στο Gala, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αναγνωρισιμότητα που έχει μετά το Survivor, για τον Ντάνο, αλλά και για το τι σημαίνει το Ν και η καρδιά που χάραξε στην άμμο. Survivor: Όταν η Δαλάκα τουίταρε για την κυτταρίτιδα και τους Πακιστανούς «Επιστρέφω εκεί που ήμουν προτού πάω στο […]

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συνέντευξη στο Gala, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αναγνωρισιμότητα που έχει μετά το Survivor, για τον Ντάνο, αλλά και για το τι σημαίνει το Ν και η καρδιά που χάραξε στην άμμο.

Survivor: Όταν η Δαλάκα τουίταρε για την κυτταρίτιδα και τους Πακιστανούς

«Επιστρέφω εκεί που ήμουν προτού πάω στο παιχνίδι. Γελάω που με αναγνωρίζει τόσος κόσμος. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα από τη ζωή μου, δεν θέλω να γίνω γνωστή και να μπω στο χώρο της τηλεόρασης. Δεν μου αρέσει ο χώρος της showbiz.

Θέλω να μείνω προσηλωμένη στον στόχο μου και την ηρεμία μου. Θέλω να έρχονται να με βλέπουν στους αγώνες στα γήπεδα και όχι στην τηλεόραση», λέει για την αναγνωρισιμότητα.

Όσον αφορά την περίφημη καρδιά που χάραξε στην άμμο με ένα κεφαλαίο Ν και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι παραπέμπει στον Ντάνο, η Κατερίνα Δαλάκα απαντά: «Είναι το αρχικό του ονόματος μιας θείας μου που πέθανε ένα χρόνο πριν από καρκίνο».

Την πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να την συγχαρεί που έφτασε μέχρι τον τελικό; «Δεν με πήρε ακόμη, ούτε κι εγώ έχω προλάβει, γιατί τρέχω όλη μέρα, αλλά λογικά κάποια στιγμή θα μιλήσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις