Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ένοπλος οχυρώθηκε σε σούπερ μάρκετ με 40 ομήρους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλος οχυρώθηκε σε σούπερ μάρκετ με 40 ομήρους

Μια νεκρή και μία ακόμη σε πολύ σοβαρή κατάσταση Ένοπλος οχυρώθηκε σε σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες, κρατώντας περίπου 40 ανθρώπους ομήρους, για περίπου 3 ώρες. Ο 28χρονος, που τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία, πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα. Όλα ξεκίνησαν όταν πυροβόλησε δύο γυναίκες- η μία είναι η γιαγιά του- κοντά στο σούπερ μάρκετ και […]

Μια νεκρή και μία ακόμη σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Ένοπλος οχυρώθηκε σε σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες, κρατώντας περίπου 40 ανθρώπους ομήρους, για περίπου 3 ώρες.

Ο 28χρονος, που τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία, πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν πυροβόλησε δύο γυναίκες- η μία είναι η γιαγιά του- κοντά στο σούπερ μάρκετ και διέφυγε. Ακολούθησε καταδίωξη και σε κάποιο σημείο πυροβόλησε, αρκετές φορές, εναντίον των αστυνομικών.

Μιζούρι: Εννέα μέλη της ίδιας οικογένειας ανάμεσα στα θύματα (pics-vid)

Ο άνδρας τράκαρε με το αυτοκίνητό του και μπήκε στο σούπερ μάρκετ. Εκεί, πυροβόλησε μια γυναίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή. Στη συνέχεια, κράτησε ομήρους όσους βρίσκονταν στο κατάστημα, αλλά έπειτα από περίπου 3 ώρες και τις διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, παραδόθηκε.

Νωρίτερα, μια άλλη γυναίκα απεγκλωβίστηκε από το όχημα του δράστη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τραυματισμένη. Εκτιμάται ότι ο 28χρονος την ανάγκασε να μπει στο όχημα, όταν ο ένοπλος πυροβόλησε 7 φορές την γιαγιά του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις