Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η γυναίκα, πίσω από το στεφάνι για τον Σωκράτη Κόκκαλη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα, πίσω από το στεφάνι για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Ένα μήνυμα, σε ένα από τα εκατοντάδες στεφάνια που γέμισαν το χώρο έξω από τη Μητρόπολη για την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ήταν εκείνο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Μια γυναίκα έδωσε μια υπόσχεση στον νεαρό Σωκράτη, που έφυγε τόσο πρόωρα. Το στεφάνι είχε σταλεί από την Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, η οποία ασχολείται […]

Ένα μήνυμα, σε ένα από τα εκατοντάδες στεφάνια που γέμισαν το χώρο έξω από τη Μητρόπολη για την κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ήταν εκείνο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Μια γυναίκα έδωσε μια υπόσχεση στον νεαρό Σωκράτη, που έφυγε τόσο πρόωρα.

Το στεφάνι είχε σταλεί από την Παυλίνα Βουλγαράκη, κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική, ως συνθέτρια και ως τραγουδίστρια,και η οποία είναι στενή φίλη της συντρόφου του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, Μαρίας Τσούτσια.

Με το μήνυμά της στο στεφάνι η Παυλίνα Βουλγαράκη δίνει την υπόσχεση ότι θα προσέχει την Μαρί. και εκείνον θα τον αγαπά και θα τον τιμά για πάντα. Το μήνυμα στο στεφάνι γράφει:

«Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω πως θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Σ’ αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα. Παυλίνα», έγραφε το μήνυμα στο στεφάνι.

Σωκράτης Κόκκαλης και Μαρία Τσούτσια

Παυλίνα Βουλγαράκη

Το τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη (photos)
Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη: Το σπαρακτικό μήνυμα στο στεφάνι- «Θα την προσέχω»
Ο επικήδειος των αδερφών Κόκκαλη: «Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις