Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκότσης VS Ντάνος: Η απάντηση του Ηλία στην ενοχλητική πλέον σύγκριση
LIFESTYLE

Γκότσης VS Ντάνος: Η απάντηση του Ηλία στην ενοχλητική πλέον σύγκριση

Ο νικητής του Survivor Ηλίας Γκότσης μιλά στο περιοδικό Down Town. Μεταξύ άλλων, σχολιάζει τη σύγκριση με τον περσινό νικητή, Ντάνο και απαντά στο αν θα έκανε τηλεόραση. Είναι ο νέος Ντάνος; «Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η μόνη ομοιότητα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας είναι ότι είμαστε και οι δύο νικητές του Survivor. Από […]

Ο νικητής του Survivor Ηλίας Γκότσης μιλά στο περιοδικό Down Town. Μεταξύ άλλων, σχολιάζει τη σύγκριση με τον περσινό νικητή, Ντάνο και απαντά στο αν θα έκανε τηλεόραση.

Είναι ο νέος Ντάνος;

«Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η μόνη ομοιότητα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας είναι ότι είμαστε και οι δύο νικητές του Survivor. Από όσα έβλεπα πέρυσι στο παιχνίδι, ο Ντάνος πέρασε πολλά με τα παιδιά, αλλά ήταν πολύ καλός αγωνιστικά.

Κατάφερε έτσι να είναι νικητής. Τώρα που το έχω ζήσει κι εγώ ξέρω πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέρασε. Τον ευχαριστώ πολύ και για το post που έκανε για τη νίκη μου».

Στα χνάρια του Ντάνου το πρώτο εξώφυλλο του Ηλία Γκότση (pics)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε μέχρι και σε σαπουνόπερα μετά το Survivor. Ο Ηλίας θα έκανε κάτι αντίστοιχο;

«Εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον πρωταθλητισμό, από μικρός ασχολιόμουν με τη γυμναστική. Δεν θα ήθελα να μείνω στάσιμος στη δουλειά μου. Νομίζω πως εάν είσαι γνωστός για κάτι, πρέπει να είσαι για κάτι το οποίο έχεις σπουδάσει και ξέρεις να κάνεις καλά.

Οπότε, εάν έπρεπε για κάποιο λόγο να είμαι γνωστός, θα ήθελα να είναι για κάτι πάνω στο αντικείμενό μου, γι’ αυτό που έχω σπουδάσει και αγαπάω. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα, να παίζει σε σαπουνόπερα».

Τηλεόραση θα έκανε, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

«Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση».

H Kόρτνεϊ «ανέβασε» τα οπίσθιά της και ο σύντροφός της, την ντρόπιασε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις