Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Τρόμαξε” ο Τραμπ με τα φώτα: “Ουπς…” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

“Τρόμαξε” ο Τραμπ με τα φώτα: “Ουπς…” (vid)

Δεν μπορεί να ησυχάσει ο Τραμπ, που βλέπει παντού εχθρούς. Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος επιχειρούσε να ελαφρύνει το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του δίπλα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι «σκοτεινό» έγινε. Δημοκρατικοί αλλά και Ρεπουμπλικανοί έχουν κάνει επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο, κατηγορώντας τον ότι στράφηκε εναντίον των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, […]

Δεν μπορεί να ησυχάσει ο Τραμπ, που βλέπει παντού εχθρούς.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος επιχειρούσε να ελαφρύνει το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του δίπλα στον Βλαντιμίρ Πούτιν, κάτι «σκοτεινό» έγινε.

Δημοκρατικοί αλλά και Ρεπουμπλικανοί έχουν κάνει επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο, κατηγορώντας τον ότι στράφηκε εναντίον των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, που θεωρούν ότι υπήρξε ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Παραδοχή Τραμπ για εκλογές: Υπήρξε ρωσική ανάμειξη

Την ώρα όμως που ο Τραμπ δήλωνε πως εμπιστεύεται απόλυτα τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, έσβησαν τα φώτα στην αίθουσα στην οποία βρισκόταν.

«Έχω απόλυτη πίστη και στηρίζω τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών», είπε ο Τραμπ και ήρθε το σκοτάδι. «Ουπς, μόλις έσβησαν τα φώτα. Μάλλον είναι οι μυστικές υπηρεσίες», σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μόλις επανήλθαν τα φώτα ο Τραμπ ρώτησε αν είναι όλοι εντάξει και συμπλήρωσε «Περίεργο ήταν αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις