Άφθονο δηλητήριο για τα γένια του Κυριάκου και την Ευγενία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφθονο δηλητήριο για τα γένια του Κυριάκου και την Ευγενία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γνωστός για το ειρωνικό ύφος και τη διάθεση για χλεύη, ο Παύλος Πολάκης μέσα σε λίγες λέξεις «τα έβαλε» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και την σύζυγο του τελευταίου, Ευγενία Μανωλίδου. Με νέο λουκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics) Την την ώρα που ο ένας αφήνει μούσι και η άλλη πάει με δωδεκάποντο […]

18.07.2018 | 11:13

Γνωστός για το ειρωνικό ύφος και τη διάθεση για χλεύη, ο Παύλος Πολάκης μέσα σε λίγες λέξεις «τα έβαλε» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά και την σύζυγο του τελευταίου, Ευγενία Μανωλίδου.

Με νέο λουκ ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

Την την ώρα που ο ένας αφήνει μούσι και η άλλη πάει με δωδεκάποντο σε τριήρη, αυτός δίνει μάχες κατά της διαπλοκής και από εξοικονόμηση σπατάλης αγοράζει ασθενοφόρα, ενώ ανοίγει και μονάδες Υγείας που έκλεισε ο σύζυγος της Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης. Τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ειρωνικά «τηλεβιβλιοπώλη».

Ο Άδωνις για το ατύχημα της συζύγου του: «Λυπάμαι για την κακία»

Άλλος αφήνει μούσι γιατί του τόπε ο επικοινωνιολόγος του ,άλλη παει με δωδεκαποντο σε τριήρη και παίρνει τη βουτιά της ……
Και άλλοι αγοράζουν ασθενοφόρα με ίδιους πορους από εξοικονομηςη σπατάλης ,ανοίγουν το Πατησίων (που έκλεισε ο Αντρας της τριηρογκρεμισμενης) και καθαρίζουν τον τόπο απ τα λαμόγια……. (που πλαστογραφούσαν διόριζαν και πλούτιζαν επί υπουργειας του ακροδεξιού τηλεβιβλιοπωλη)
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ !!!!

Η ανάρτηση Πολάκη στο facebook:

Exit mobile version