Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Λύγισε» και ο πατέρας της Δώρας: «Του ταιριάζει θάνατος» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

«Λύγισε» και ο πατέρας της Δώρας: «Του ταιριάζει θάνατος» (vid)

Δηλώσεις κατόπιν της απόφασης για δις ισόβια στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη έκανε και ο πατέρας της. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, «ο πατέρας της άτυχης Δώρας νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση όσον αφορά στον δολοφόνο του παιδιού του καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο ήταν αυτός που τέλεσε την πράξη». Ξέσπασε η μητέρα της Ζέμπερη: «Την […]

Δηλώσεις κατόπιν της απόφασης για δις ισόβια στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη έκανε και ο πατέρας της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, «ο πατέρας της άτυχης Δώρας νιώθει δικαιωμένος από την απόφαση όσον αφορά στον δολοφόνο του παιδιού του καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο ήταν αυτός που τέλεσε την πράξη».

Ξέσπασε η μητέρα της Ζέμπερη: «Την κατάρα μου, αλήτη» (vid)

Ακόμα, συμπλήρωσε το εξής: «Από εκεί και μετά από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε, εάν υποπέσει στην αντίληψή μας, ή κατόπιν έρευνας, οποιοδήποτε άλλο στοιχείο και μπορεί να εμπλέκει και κάποιον άλλο σε αυτή την υπόθεση. Εάν προκύψει το παραμικρό μπορεί να ασκηθούν και νέες διώξεις».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονης Δώρας τόνισε πως: «Η ψυχή του παιδιού μου δεν θα αναπαυθεί. Αυτουνού του ταιριάζει θάνατος. Παρόλα αυτά ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη, έστω και έτσι γιατί δεν υπάρχει θάνατος μιας και έχει καταργηθεί».

«Δικαίωση» για την οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη – Η ποινή του δολοφόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις