Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στο δικαστήριο με αναπηρικό καροτσάκι «το Λίπος»
ΕΛΛΑΔΑ

Στο δικαστήριο με αναπηρικό καροτσάκι «το Λίπος»

Με αναπηρικό καροτσάκι έκανε την εμφάνιση του ενώπιον του πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου ο Γεωργιανός Λάσα Σουσανσβίλι, γνωστός και με το ψευδώνυμο «το Λίπος». Σήμερα είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το αίτημα των Γαλλικών αρχών για την έκδοση του, ωστόσο λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο εκζητούμενος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί […]

Με αναπηρικό καροτσάκι έκανε την εμφάνιση του ενώπιον του πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου ο Γεωργιανός Λάσα Σουσανσβίλι, γνωστός και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί το αίτημα των Γαλλικών αρχών για την έκδοση του, ωστόσο λίγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο εκζητούμενος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Χωρίς χειροπέδες το «Λίπος» στα δικαστήρια (pics)

Η συνήγορος του Ζωή Κωνσταντοπουλου υπέβαλε αίτημα αναβολής της συζήτησης με τον πρόεδρο να ζητεί την παρουσία του εκζητούμενου ενώπιον του δικαστηρίου, όπως και έγινε.

Το «Λίπος» ήρθε σε καροτσάκι, συνοδευόμενος από αστυνομικούς με τον διασωστικό του ΕΚΑΒ να καταθέτει ότι έχει υψηλή πίεση και την συνήγορο του να αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τελικά το δικαστήριο διέκοψε την συζήτηση για τις 20 Ιουλίου και ο εκζητούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Εκδόθηκε ο αρχιμαφιόζος, το «Λίπος»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις