Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με το δημοσίευμα – Η απάντηση της Κύπρου
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με το δημοσίευμα – Η απάντηση της Κύπρου

Σάλος έχει προκληθεί ύστερα από δημοσίευμα της Daily Star Sunday για τις χώρες – στόχους των τζιχαντιστών. Όπως αναφέρεται, Ελλάδα και Κύπρος είναι στις χώρες που θεωρούνται ως οι πιθανότεροι στόχοι για τρομοκρατία. Ωστόσο, η απάντηση της Κύπρου χαρακτηρίζει τον παραπάνω ισχυρισμό «ανυπόστατο». Η «Λευκή Χήρα» σπέρνει τον τρόμο – Πώς απειλεί την Ελλάδα; (vid) «Δεν […]

Σάλος έχει προκληθεί ύστερα από δημοσίευμα της Daily Star Sunday για τις χώρες – στόχους των τζιχαντιστών.

Όπως αναφέρεται, Ελλάδα και Κύπρος είναι στις χώρες που θεωρούνται ως οι πιθανότεροι στόχοι για τρομοκρατία. Ωστόσο, η απάντηση της Κύπρου χαρακτηρίζει τον παραπάνω ισχυρισμό «ανυπόστατο».

Η «Λευκή Χήρα» σπέρνει τον τρόμο – Πώς απειλεί την Ελλάδα; (vid)

«Δεν συντρέχει οποιοσδήποτε λόγος ανησυχίας από το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, που περιλαμβάνει την Κύπρο στους δυνητικούς στόχους ισλαμιστών τρομοκρατών αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των Αρχών, μετά από διερεύνηση σε συνεργασία και με υπηρεσίες άλλων χωρών και διεθνών οργανισμών, το δημοσίευμα φαίνεται ότι δεν ευσταθεί.

Τρομοκρατική επίθεση με 12 νεκρούς (pics)

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

Στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας αναφέρουν ότι η ισλαμίστρια Σαμάνθα Λιουθγουέιτ, γνωστή ως «Λευκή Χήρα», έχει στρατολογήσει έως και 30 γυναίκες για να επιτεθούν σε δημοφιλή θερινά θέρετρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις