Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

03

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για παιχνίδι της ελεγχόμενης σχιζοφρένειας της κυβέρνησης μιλά ο Κουμουτσάκος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για παιχνίδι της ελεγχόμενης σχιζοφρένειας της κυβέρνησης μιλά ο Κουμουτσάκος

Η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει συγκεκριμένα μέτρα και αντίμετρα από τη Μόσχα, κρίνοντας από τις αντιδράσεις της Ρωσίας σε τέτοιες περιπτώσεις, τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Αν η Ρωσία εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, σημαίνει ότι θα ξεκινήσει μια χιονοστιβάδα εξελίξεων, δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για την υπόθεση της […]

Η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει συγκεκριμένα μέτρα και αντίμετρα από τη Μόσχα, κρίνοντας από τις αντιδράσεις της Ρωσίας σε τέτοιες περιπτώσεις, τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αν η Ρωσία εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, σημαίνει ότι θα ξεκινήσει μια χιονοστιβάδα εξελίξεων, δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για την υπόθεση της απέλασης των Ρώσων διπλωματών.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση για κρυφή διπλωματία, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για τον τόσο σοβαρό κραδασμό στις σχέσεις Ελλάδας- Ρωσίας. Συμπλήρωσε ότι η τακτική της σιωπηλής και κρυφής διπλωματίας στο ζήτημα με τους Ρώσους διπλωμάτες ακολουθήθηκε τόσο στη συμφωνία με τα Σκόπια, όσο και στη διαπραγμάτευση με την Αλβανία.

«Χοντραίνει» η ελληνορωσική κρίση – Λαβρόφ: Η Ελλάδα στα χνάρια της Δύσης (vid)

Η θέση της ΝΔ γενικά, σημείωσε, σε τέτοια σοβαρά γεγονότα παρέμβασης ξένων χωρών, είναι πως πρέπει να υπάρξει αποφασιστική και αυστηρή απάντηση. Στόχος της Ελλάδας, τόνισε, πρέπει να είναι η διασφάλιση περιβάλλοντος ειρήνης και σταθερότητας για τα εθνικά της συμφέροντα, και δεν πρέπει να γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης.

Μιλώντας για τη διάσταση απόψεων στην κυβέρνηση, έκανε λόγο για παιχνίδι της ελεγχόμενης σχιζοφρένειας της κυβέρνησης και είπε ότι με αυτή τη διάσταση απόψεων ήταν παρούσα η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ.

«Αυτή η φαρσοκωμωδία είναι η εικόνα της Ελλάδας εντός και εκτός. Η Ελλάδα να προχωρήσει γρήγορα σε εκλογές δεν αντέχει άλλο αυτό την πολιτική σχιζοφρένεια», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις