Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιζεράκη – Ζάρλας: Μετά το Power οf Love, ο γάμος;
LIFESTYLE

Μιζεράκη – Ζάρλας: Μετά το Power οf Love, ο γάμος;

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας ζουν τον έρωτά τους, και μετά το τέλος του Power Of Love. Οι δύο νικητές παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό και τώρα θα είναι και οι παρουσιαστές του «Σκάσε και Κολύμπα». Το όμορφο ζευγάρι μάλιστα, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «7 Μέρες TV». Power of Love: Ντοκουμέντα […]

Η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας ζουν τον έρωτά τους, και μετά το τέλος του Power Of Love.

Οι δύο νικητές παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στο κοινό και τώρα θα είναι και οι παρουσιαστές του «Σκάσε και Κολύμπα». Το όμορφο ζευγάρι μάλιστα, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «7 Μέρες TV».

Power of Love: Ντοκουμέντα «φωτιά» για τον Ζάρλα – Τι έκανε πριν το ριάλιτι; (pics)

Όσο αφορά στους λόγους της μεγάλης απήχησης του σόου, ο Πάνος Ζάρλας δήλωσε: «Ο κόσμος έχει ξεχάσει να φλερτάρει πλέον και μέσα από αυτό το παιχνίδι θυμήθηκε την παιδική του ηλικία! Έτσι, λοιπόν, του φέραμε αναμνήσεις έντονες, χαράς, ευτυχίας, αθωότητας και αγνότητας».

Από την άλλη, η Στέλλα Μιζεράκη σχολίασε πως «αυτό που κατά τη γνώμη μου ταύτισε τον κόσμο με το παιχνίδι είναι ο τρόπος προσέγγισης που δημιούργησε φλερτ και συναισθήματα, όπως τις παλιές καλές εποχές. Είχαμε όλοι την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να δημιουργήσουμε πλατωνικούς έρωτες σαν αυτούς από τις ελληνικές ταινίες».

Power of Love: Συνάντηση «κορυφής» για Δώρο – Αθηνά (vid)

Ερωτηθείς για το αν ήταν «στημένη» η σχέση του με την όμορφη Κρητικιά, ο νεαρός ανέφερε πως «είναι λογικό να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς και πιστεύω ότι φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού αν είναι αληθινό».

Εξάλλου, το ζευγάρι δεν δίστασε να μιλήσει και για το αν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Power of Love: Στέλλα & Πάνος σε… αυστηρά ενημερωτική εκπομπή! (vid)

«Είμαι θετικός στο γάμο και στην οικογένεια! Αυτήν την στιγμή προέχουν άλλα πράγματα, όμως! Αν όλα βαδίσουν ομαλά, γιατί όχι και στο γάμο;», την ώρα που η Στέλλα Μιζεράκη ξεκαθάρισε πως «δεν είναι στα άμεσα σχέδια ο γάμος λόγω άλλων προτεραιοτήτων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις