Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πανηγυρίζει ο Ζάεφ – Αντιδρά η αντιπολίτευση
ΚΟΣΜΟΣ

Πανηγυρίζει ο Ζάεφ – Αντιδρά η αντιπολίτευση

Απόψε είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η «φιέστα» του Ζόραν Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ, για να γιορτάσει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μετά από την πρόσκληση του ΝΑΤΟ. Η κυβέρνηση των Σκοπίων εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για μια σειρά από πάρτι που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Σάββατο, σε 15 πόλεις της γειτονικής χώρας με την […]

Απόψε είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η «φιέστα» του Ζόραν Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ, για να γιορτάσει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μετά από την πρόσκληση του ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση των Σκοπίων εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για μια σειρά από πάρτι που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Σάββατο, σε 15 πόλεις της γειτονικής χώρας με την συμμετοχή περισσότερων από 40 καλλιτεχνών.

Δεν κρατιέται ο Ζάεφ: Είμαι ευτυχισμένος για τη «Μακεδονία» – Πάρτι σε 15 πόλεις!

«Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ΠΓΔΜ», έγραψε ο σκοπιανός πρωθυπουργός στο Facebook και συνέχισε:

«Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!» ολοκλήρωσε καλώντας τους πολίτες να δώσουν το «παρών».

Η «τρελή» αντίδραση Ζάεφ όταν λαμβάνει την πρόσκληση του ΝΑΤΟ (vid)

Ωστόσο, τα πάρτι του Ζάεφ έχουν ξεσηκώσει έντονες εσωτερικές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αντιπολίτευσης, Glas za Makedonija, με ανακοίνωση του τονίζει πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «γιορτάσει μια διπλωματική ήττα με τα χρήματα του λαού».

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αυτό είναι το μοναδικό παράδειγμα στον κόσμο όπου μια κυβέρνηση θα γιορτάσει την ήττα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις