Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για πρώτη φορά φιλοκυβερνητική εφημερίδα, απαξιώνει τόσο στέλεχος των ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά φιλοκυβερνητική εφημερίδα, απαξιώνει τόσο στέλεχος των ΑΝΕΛ

Απίστευτο. Μπορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να μην βρίσκονται και στα… καλύτερά ους, ωστόσο για πρώτη φορά κυβερνητική εφημερίδα εξαπολύει επίθεση σε στέλεχος των ΑΝΕΛ. Ο λόγος για τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» απαξιώνει τον κ. Κουίκ, με αφορμή τον απεγκλωβισμό των παιδιών από το σπήλαιο της […]

Απίστευτο. Μπορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να μην βρίσκονται και στα… καλύτερά ους, ωστόσο για πρώτη φορά κυβερνητική εφημερίδα εξαπολύει επίθεση σε στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Ο λόγος για τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» απαξιώνει τον κ. Κουίκ, με αφορμή τον απεγκλωβισμό των παιδιών από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Κοτζιάς: Οι εντάσεις με την Τουρκία «συνοδεύονται» από εκατοντάδες πρόσφυγες

«Είναι Υφυπουργός Εξωτερικών ο Τέρενς Κουίκ αν και πιο σωστά θα έπρεπε να είναι Υφυπουργός Θρησκευμάτων ή, ακόμη καλύτερα, Υφυπουργός πασών θρησκειών ανά τη Γη.

Deputy Foreign Minister of Hellenic Republic ο αγαπητός και πιστός Τέρενς αλλά ευχαριστεί Κύριους και Παναγίες (τους δικούς μας) καθώς και Κυρίους και Παναγίες των άλλων, όπως τη θεότητα της Ταϊλάνδης. Ποια να είναι άραγε η θεότητα της Ταϊλάνδης που έκανε το θαύμα της;

Πάλι καλά που δεν ευχαρίστησε και το δωδεκάθεο… Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι απόλαυση κάθε φορά».

Η αλήθεια είναι πως οι φήμες θέλουν καιρό τώρα τους ΑΝΕΛ να αντιμετωπίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ σαν «καμμένο χαρτί».

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε η τηλεοπτική συζήτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη.

«Μην κάνετε τον Καμμένο σκουπίδι» είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Ζαχαριάδη, επειδή παρά τις απειλές του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την αυτοδιοίκηση αν ισχύσει η απλή αναλογική, η κυβερνητική πλειοψηφία τον αγνόησε:

«Σαν να μην το ‘πε ο Καμμένος. Τίποτα, μηδέν. Όταν ρώτησα ότι ο συγκυβερνήτης ζητάει πλαφόν 3% μου απάντησαν ότι αφού το ΚΚΕ ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική, δεν πειράζει τι λέει ο Καμμένος. Άρα δεν έχουμε ανάγκη τον Καμμένο, έχουμε γραμμένο τον Καμμένο δεν λέω που γιατί είμαστε στην τηλεόραση. Ας πούμε στα παλιά μας τα παπούτσια, προφανώς κάπου χειρότερα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ ο Κώστας Ζαχαριάδης γέλασε με το αστείο.

«Τον συγκυβερνήτη τους τον έχουν του πεταματού, σκουπίδι», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις