Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Προαγωγή και αύξηση» για την Ράνια Αντωνοπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Προαγωγή και αύξηση» για την Ράνια Αντωνοπούλου

Δεν έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου μετά την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου. Η κυβέρνηση φαίνεται πως της βρήκε αμέσως νέα θέση και στέλνει την κυρία Αντωνοπούλου να αναλάβει τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι. Κυβέρνηση […]

Δεν έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου μετά την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου.

Η κυβέρνηση φαίνεται πως της βρήκε αμέσως νέα θέση και στέλνει την κυρία Αντωνοπούλου να αναλάβει τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Κυβέρνηση με «τεστάκια» – Οι ερωτήσεις στις οποίες θα «βαθμολογηθούν» οι υπουργοί

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Οριστικό- Τέλος από την κυβέρνηση η Ράνια Αντωνοπούλου

Θυμίζουμε πως η κυρία Αντωνοπούλου πριν από 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ/μήνα για το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις