Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΣΥΡΙΖΑ με λίγη… Δεξιά ετοιμάζει ο Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ με λίγη… Δεξιά ετοιμάζει ο Καμμένος

Καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, τη Χρυσή Αυγή και την Κατερίνα Παπακώστα ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Καμμένος. «Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου, ενός δεξιού ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του νέου κόμματος που ίδρυσε με τον Τάκη Μπαλτάκο, μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας», στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. Κίνηση «ματ» […]

Καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, τη Χρυσή Αυγή και την Κατερίνα Παπακώστα ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Καμμένος.

«Ο βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου, ενός δεξιού ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του νέου κόμματος που ίδρυσε με τον Τάκη Μπαλτάκο, μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας», στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Κίνηση «ματ» από Μπαλτάκο – Καμμένο: «Για όσους δακρύζουν με τον Εθνικό Ύμνο»

Σε σχέση με τις πιθανές συνεργασίες, απέκλεισε οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή και με την Κατερίνα Παπακώστα. Υποστήριξε ότι «η δεξιά πήγε μπροστά τη χώρα», τόνισε ότι δεν γνώριζε πως υπήρχε συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου για την προώθηση αριστερής ατζέντας.

Εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ «γιατί είναι κεντροδεξιά, εμείς δεν αναφερόμαστε στην έννοια του κέντρου».

«Για την ακροδεξιά -συνέχισε- έχει γίνει τόση προπαγάνδα που είναι δύσκολο να δώσει κανείς έναν ορισμό. Αποκλείονται οι σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, υπάρχουν τείχη απροσπέλαστα».

ΑΝΕΛ: Βαριές κουβέντες για το κόμμα Καμμένου – Μπαλτάκου

Εξάλλου, ο αρχηγός του νέου κόμματος είπε ότι δεν πρόκειται αυτός να αναλάβει πρωτοβουλία επικοινωνίας με τον Φραγκούλη Φράγκο, αλλά αν εκείνος το θελήσει, θα απαντήσει στο τηλεφώνημά του. Κατά τον κ. Καμμένο, «μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών θα συλλαμβανόμαστε όσοι μετέχουμε στα συλλαλητήρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις