Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αθήνα και Θεσσαλονίκη «μπλόκαραν» – Συλλαλητήρια κατά του ΝΑΤΟ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθήνα και Θεσσαλονίκη «μπλόκαραν» – Συλλαλητήρια κατά του ΝΑΤΟ (vid)

Συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αφορμή τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις αποφάσεις που θα παρθούν. Κλειστή παρέμεινε η Πανεπιστημίου για αρκετή ώρα, ενώ έκλεισαν και η Σταδίου και η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το ύψος της Πρεσβείας των ΗΠΑ όπου κατέλειξε η πορεία, ενώ δεν έλειψαν και στιγμές έντασεις μεταξύ των […]

Συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αφορμή τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Κλειστή παρέμεινε η Πανεπιστημίου για αρκετή ώρα, ενώ έκλεισαν και η Σταδίου και η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το ύψος της Πρεσβείας των ΗΠΑ όπου κατέλειξε η πορεία, ενώ δεν έλειψαν και στιγμές έντασεις μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας.

Τα διπλά ζητάει ο Τραμπ – 4% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες

Όπως σημειώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα συλλαλητήρια αυτά γίνονται με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία «αποτελεί ένα νέο μεγάλο βήμα κλιμάκωσης του πολεμικού κινδύνου και των πολεμικών προετοιμασιών από την πλευρά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους».

Καμμένος – Τσίπρας: Άλλα αντί άλλων στις Βρυξέλλες

Η Σύνοδος αναμένεται να λάβει σημαντικές αποφάσεις, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια να κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση ότι «ευθυγραμμίζεται» με αυτή την «επικίνδυνη πολεμοκάπηλη πολιτική».

Επίσης, τονίζει ότι τα συλλαλητήρια αυτά αποτελούν βήμα στην ανάπτυξη ενός αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού, αντικυβερνητικού κινήματος, προκειμένου να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις