Δεν «ξεχνά» την τροπολογία για τις συντάξεις η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν «ξεχνά» την τροπολογία για τις συντάξεις η ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η ΝΔ δεν βάζει στο «συρτάρι» την τροπολογία για την αναστολή περικοπής των συντάξεων που κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την Μαρία Σπυράκη η πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να επαναφέρει άμεσα την τροπολογία που κατατέθηκε στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την οικονομία στη Βουλή. Οι δημοσκοπήσεις ζορίζουν την κυβέρνηση […]

09.07.2018 | 17:04

Η ΝΔ δεν βάζει στο «συρτάρι» την τροπολογία για την αναστολή περικοπής των συντάξεων που κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την Μαρία Σπυράκη η πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας είναι να επαναφέρει άμεσα την τροπολογία που κατατέθηκε στη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την οικονομία στη Βουλή.

Οι δημοσκοπήσεις ζορίζουν την κυβέρνηση – «Τονωτικές ενέσεις» από τον Τσίπρα

«Εφόσον η κυβέρνηση εκτιμά ότι υπάρχει περιθώριο, να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα και περιθώριο να μην κοπούν οι συντάξεις γιατί εμείς δεν την ψηφίσαμε» είπε.

«Η κυβέρνηση ψήφισε την περικοπή και την έβαλε εκ των υστέρων μετά το Μνημόνιο στη συμφωνία. Αυτοί διαρρέουν ότι υπάρχει περιθώριο, είμαστε εδώ και θέλουμε να έχουμε καθαρό γήπεδο» κατέληξε.

Κουρουμπλής: Η προϋπόθεση για να μην κοπούν οι συντάξεις

Exit mobile version