Οι στάσεις στο σεξ για «βαθιά» ευχαρίστηση

PLUS

Οι στάσεις στο σεξ για «βαθιά» ευχαρίστηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αυτές είναι οι δέκα στάσεις για «βαθιά» ευχαρίστηση την ώρα του σεξ. Οι παρακάτω στάσεις, σύμφωνα με το ratpack, θα προσφέρουν ηδονή τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα. Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές; Στάση FLATIRON Πώς γίνεται: Εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τους γλουτούς ελαφρά ανοιχτούς -τόσο όσο για να πραγματοποιήσεις «έφοδο». Face –Off Πώς γίνεται: Κάτσε κάπου και […]

06.07.2018 | 14:37

Αυτές είναι οι δέκα στάσεις για «βαθιά» ευχαρίστηση την ώρα του σεξ.

Οι παρακάτω στάσεις, σύμφωνα με το ratpack, θα προσφέρουν ηδονή τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα. Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές;

Στάση FLATIRON

Πώς γίνεται: Εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τους γλουτούς ελαφρά ανοιχτούς -τόσο όσο για να πραγματοποιήσεις «έφοδο».

Face –Off

Πώς γίνεται: Κάτσε κάπου και άσε εκείνη να πάρει πρωτοβουλία.

Woman on top ή απλώς Cowgirl

Πώς γίνεται: Σε έχει βάλει κάτω για τα καλά και πλέον αυτή κάνει κουμάντο. Πιάσε την από τους γλουτούς για να τη «βοηθήσεις», δίνοντάς της έξτρα ώθηση.

Ιεραποστολικό

Πώς γίνεται: Ξάπλωσέ τη, κοίτα τη στα μάτια και απλά μπες μέσα της.

Doggy Style

Πώς γίνεται: Γονάτισέ τη και συνέχισε να κάνεις παίζεις μπαλίτσα. Από σένα εξαρτάται και πάλι. Το βασικό εδώ είναι η πλάτη να μένει ίσια ώστε γλουτοί και ώμοι να είναι στο ίδιο ύψος.

The Caboose

Πώς γίνεται: Εσύ κάθεσαι και εκείνη με τη σειρά της κάθεται ανάμεσα στα πόδια σου. Όχι πρόσωπο με πρόσωπο όμως.

Spooning

Πώς γίνεται: Πάρ’ την αγκαλιά την ώρα που είναι ξαπλωμένη με πλάτη σε σένα και… ε και ξέρεις.

Το πιστόνι

Πώς γίνεται: Σκέψου ότι πας για ιεραποστολικό μόνο που της ανεβάζεις τα πόδια ψηλά. Η δίοδος είναι πραγματικά ορθάνοιχτη.

Το τρυπάνι

Πώς γίνεται: Αν δεν σ’ άρεσε ή σου φάνηκε κουραστική η προηγούμενη στάση, μπορείς να τη δοκιμάσεις και στο καθιστό της -και κάπως πιο ξεκούραστο για τους δυό σας.

ΟΜ

Πώς γίνεται: Κάθεσαι σταυροπόδι την ώρα που εκείνη έρχεται μπροστά σου, σε κοιτάζει πρόσωπο με πρόσωπο και σε τυλίγει με τα πόδια της. Έτσι σε φέρνει πιο… βαθιά σε αυτήν.

Οι οκτώ λέξεις που θα την κάνουν «τούρμπο» στο κρεβάτι

Exit mobile version