Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκοπιανό: Tα «πήρε» ο Ιβάνοφ με τον Ζάεφ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκοπιανό: Tα «πήρε» ο Ιβάνοφ με τον Ζάεφ

Σφοδρή επίθεση κατά του Ζόραν Ζάεφ εξαπέλυσε ο Γκεόργκι Ιβάνοφ, όσο αφορά στο μείζον ζήτημα της πΓΔΜ με την Ελλάδα. Αφορμή της «έκρηξης» του Ιβάνοφ ήταν η συνέντευξη του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στην ΕΡΤ. Εκεί υποστήριξε ότι υπάρχουν μηνύματα από την προεδρία της χώρας του ότι θα στηρίξουν τη συμφωνία αν αυτή περάσει από το δημοψήφισμα. Ο Ζάεφ […]

Σφοδρή επίθεση κατά του Ζόραν Ζάεφ εξαπέλυσε ο Γκεόργκι Ιβάνοφ, όσο αφορά στο μείζον ζήτημα της πΓΔΜ με την Ελλάδα.

Αφορμή της «έκρηξης» του Ιβάνοφ ήταν η συνέντευξη του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στην ΕΡΤ. Εκεί υποστήριξε ότι υπάρχουν μηνύματα από την προεδρία της χώρας του ότι θα στηρίξουν τη συμφωνία αν αυτή περάσει από το δημοψήφισμα.

Ο Ζάεφ στην ΕΡΤ: Το βαθύ παράπονο και ένα μήνυμα στους Έλληνες (vid)

Ωστόσο το γραφείο του Προέδρου αναφέρει πως «δεν έχει αλλάξει τη θέση του και καμία μορφή πίεσης, εκβιασμού ή απειλών δεν θα τον κάνει να αλλάξει άποψη».

Έτσι, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Ζόραν Ζάεφ ότι ο Ιβάνοφ θα στηρίξει τη συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Σκοπιανό: Ο Ζάεφ προκαλεί διαρκώς και… όλα καλά για τον Κοτζιά!

Και συνεχίζει: «Ο πρωθυπουργός Ζάεφ, με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες, αντιφατικές και συγκεχυμένες απόψεις του, συνεχίζει να λέει ψέματα και να χειραγωγεί όχι μόνο το μακεδονικό, αλλά και το ελληνικό και το διεθνές κοινό.

Η συμμετοχή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να καταχραστεί για την αποδοχή μιας βλαπτικής συμφωνίας με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μακεδονικό κράτος και τον μακεδονικό λαό.

Αμερικανική παρέμβαση για το Σκοπιανό

Ο Μακεδόνας πρόεδρος δεν αποδέχεται τη συμφωνία εις βάρος της μακεδονικής εθνικής ταυτότητας και εις βάρος των συμφερόντων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις