Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ταξιδιωτική οδηγία για τους κινδύνους της Σαντορίνης! (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Ταξιδιωτική οδηγία για τους κινδύνους της Σαντορίνης! (pic)

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τους κατοίκους της χώρας της που διαμένουν ή/και που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και ειδικά στην Σαντορίνη! Η πρεσβεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ανέφερε: «Οι πολίτες που ταξιδεύουν στη Σαντορίνη πρέπει να είναι προσεκτικοί και να προσέχουν τα υπάρχοντά τους, λόγω της […]

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τους κατοίκους της χώρας της που διαμένουν ή/και που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και ειδικά στην Σαντορίνη!

Η πρεσβεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ανέφερε: «Οι πολίτες που ταξιδεύουν στη Σαντορίνη πρέπει να είναι προσεκτικοί και να προσέχουν τα υπάρχοντά τους, λόγω της μεγάλης κίνησης στο νησί, ειδικά όταν παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα».

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί για τρομοκρατική επίθεση στο Μουντιάλ

Οι κάτοικοι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προειδοποιούνται να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις και να παραμένουν σε επαγρύπνηση των πορτοφολάδων.

 

Ο Ράσιντ Αλί Αλ Νταχέρι, Διευθυντής της Εθνικής Διοίκησης στο υπουργείο, τόνισε τη σημασία της εκστρατείας για την ασφάλεια και επεσήμανε ότι μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου.

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από την πΓΔΜ!

Κάλεσε τους υπηκόους των ΗΑΕ που προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, να εγγραφούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των παιδιών, στην υπηρεσία «Tawajodi», μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου, που θα τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με το υπουργείο και τις αποστολές του στο εξωτερικό, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις