Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες: Η μαθήτρια που κατάφερε το “ακατόρθωτο”!
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες: Η μαθήτρια που κατάφερε το “ακατόρθωτο”!

Ακόμα μία αξιοθαύμαστη περίπτωση στις φετινές Πανελλήνιες. Μια μαθήτρια στην Λαμία πέτυχε κάτι «τρελό» στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. Η Αρετίνα Στεφανή κατάφερε να γράψει το απόλυτο άριστα με αποτέλεσμα ο πρώτος βαθμολογητής να της βάλει 100 στα 100. Ο δεύτερος βαθμολογητής δεν της έδωσε το 100αρι, καθώς την βαθμολόγησε με 98 λόγω μίας μικρής […]

Ακόμα μία αξιοθαύμαστη περίπτωση στις φετινές Πανελλήνιες. Μια μαθήτρια στην Λαμία πέτυχε κάτι «τρελό» στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Η Αρετίνα Στεφανή κατάφερε να γράψει το απόλυτο άριστα με αποτέλεσμα ο πρώτος βαθμολογητής να της βάλει 100 στα 100.

Ο δεύτερος βαθμολογητής δεν της έδωσε το 100αρι, καθώς την βαθμολόγησε με 98 λόγω μίας μικρής λεπτομέρειας.

Όσο για το πώς κατάφερε να έχει όλες τις απαντήσεις σωστές στα αρχαία, η ίδια ανέφερε πως «με τη βοήθεια του Θεού, με πίστη και πολλή- πολλή δουλειά από την Α΄ Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα».

Πανελλήνιες: Από τους πρώτους στην Ιατρική Αθηνών, με επτά αδέρφια

Μάλιστα η μαθήτρια ανέφερε πως η επιτυχία της δεν οφείλεται σε κάποιο κρυφό ταλέντο, αλλά στην «μάχη» που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ώστε να αγγίζει την κορυφή.

«Οι εξετάσεις δεν είναι Survivor, είναι μάχη που «κερδίζεται» μόνο όταν δοθεί, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούσαν στην κορυφή», ανέφερε η ίδια.

Πάντως όνειρο της Αρετίνας δεν είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με την αρχαία ελληνική γλώσσα, καθώς όπως ανέφερε στο lamiareport. Gr η τελική της επιλογή θα είναι ανάμεσα στη Νομική και την Ψυχολογία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις