Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πότε παραδίδει ο Καμμένος τη θέση του Αντιπροέδρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πότε παραδίδει ο Καμμένος τη θέση του Αντιπροέδρου

Ο Δημήτρης Καμμένος φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να σκεφτεί την παράδοση της Αντιπροεδρίας. Σήμερα (2/7) Δευτέρα στη διάσκεψη των προέδρων για ακόμη μια φορά τα περισσότερα μέλη πίεσαν τον κο Καμμένο να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι και την δικαιούνται. Τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης όσο και […]

Ο Δημήτρης Καμμένος φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να σκεφτεί την παράδοση της Αντιπροεδρίας.

Σήμερα (2/7) Δευτέρα στη διάσκεψη των προέδρων για ακόμη μια φορά τα περισσότερα μέλη πίεσαν τον κο Καμμένο να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι οποίοι και την δικαιούνται.

Τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης όσο και οι αντιπρόεδροι Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ) και Σπύρος Λυκούδης (Ποτάμι) ζήτησαν από τον Δημήτρη Καμμένο να παραιτηθεί του αξιώματος.

Στόχος να αποφευχθεί η κατάθεση πρότασης μομφής που θα μετατρέψει μια καθαρά «κανονιστικού τύπου» διαδικασία σε συζήτηση με χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης.

Όπως ανέφερε ο κος Βούτσης στους δημοσιογράφους, δεν γίνεται να υπάρξει αυτή τη στιγμή αλλαγή του κανονισμού για να καταργηθεί η θέση του κου Καμμένου αλλά αυτό που συνέβη θα χρησιμοποιηθεί στην αλλαγή του κανονισμού προκειμένου να προβλεφθεί μια παρόμοια περίπτωση.

Στον αντίποδα, ο κος Καμμένος, παρά τις συνεχείς δημόσιες δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, φάνηκε διατεθειμένος να σκεφτεί τις παρατηρήσεις και τους προβληματισμούς των μελών της Διάσκεψης.

Για αυτό και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή, για το τι τελικά πρόκειται να πράξει.

Διαβάστε ακόμα:

Νέες αποδοκιμασίες κατά εκπροσώπου της κυβέρνησης (vid)

Απάντηση «καταπέλτης» για την διαδικασία απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις