Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Ερντογάν συνεχίζει την «κάθαρση» στον στρατό
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερντογάν συνεχίζει την «κάθαρση» στον στρατό

Συνεχίζει την «κάθαρση» στον τουρκικό στρατό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με σαρωτικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το πρακτορείο “Ανατολή” οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 22 συνταγματαρχών και 27 αντισυνταγματαρχών μαζί με ακόμη 19 άτομα. Η επιχείρηση έγινε σε 19 επαρχίες της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας, ενώ η κατηγορία για όλους ήταν η γνωστή στην Τουρκία τα τελευταία […]

Συνεχίζει την «κάθαρση» στον τουρκικό στρατό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με σαρωτικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο “Ανατολή” οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη 22 συνταγματαρχών και 27 αντισυνταγματαρχών μαζί με ακόμη 19 άτομα.

Η επιχείρηση έγινε σε 19 επαρχίες της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας, ενώ η κατηγορία για όλους ήταν η γνωστή στην Τουρκία τα τελευταία 2 χρόνια, για σχέσεις με το δίκτυο του Γκιουλέν.

Οι Γκρίζοι Λύκοι στέλνουν αυστηρό μήνυμα στον Ερντογάν

Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία 160.000 άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ άλλοι τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν αποπεμφθεί από τις θέσεις τους.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι με τις μαζικές συλλήψεις αξιωματικών όλων των βαθμίδων οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν πλέον κίνδυνο στελέχωσης και λειτουργίας.

Ενδεικτική είναι η εικόνα της Πολεμικής Αεροπορίας όπου αποπέμφθηκαν περισσότεροι από τους μισούς πιλότους.

Φόβος ή λατρεία; Όλα, στα πόδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις