Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Κόκκινη γραμμή» η Κριμαία για τον Πούτιν
ΚΟΣΜΟΣ

«Κόκκινη γραμμή» η Κριμαία για τον Πούτιν

Εκτός συζήτησης θα παραμείνει το ζήτημα της Κριμαίας στην συνάντηση Πούτιν – Τραμπ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Ένα τέτοιο ζήτημα δεν μπορεί να υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ διότι η Κριμαία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ρωσίας», δήλωσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Πήρε ψήφο μέχρι και ο Πούτιν! Αναφερόμενος […]

Εκτός συζήτησης θα παραμείνει το ζήτημα της Κριμαίας στην συνάντηση Πούτιν – Τραμπ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ένα τέτοιο ζήτημα δεν μπορεί να υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ διότι η Κριμαία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Ρωσίας», δήλωσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πήρε ψήφο μέχρι και ο Πούτιν!

Αναφερόμενος στην επερχόμενη συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ Πούτιν και Τραμπ στις 16 Ιουλίου στο Ελσίνκι, ο Ρώσος αξιωματούχος επεσήμανε ότι, παρά τις διαφορές στις θέσεις σε διάφορα θέματα, ενισχύεται η ανάγκη διεύρυνσης του διμερούς διαλόγου μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον.

Το περασμένο Σάββατο ο αμερικανός πρόεδρος είχε αφήσει αμφιβολίες σχετικά με τη θέση των ΗΠΑ στο θέμα της Κριμαίας, μην αποκλείοντας ξεκάθαρα να αναγνωρίσει την προσάρτηση της στη Ρωσία.

«Θα δούμε» απάντησε σε σχετικό ερώτημα ο Ντόναλντ Τραμπ και πρόσθεσε ότι «ο απερχόμενος αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι αυτός που άφησε να συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις